Ventilation

Hos Idom El er ventilation ikke bare luft. 

Idom El udfører serviceeftersyn på ventilationsanlæg i henhold til gældende retningslinjer og kvalitetssikringssystemer. Dette er med til at sikre, at alle relevante dele i ventilationsanlægget er gennemgået af en certificeret ventilationstekniker, som er specialist i at få mest muligt ud af anlægget.

Vi bestræber os på at være førende i emner som indeklima og energivenlige løsninger. Vi kan levere ekspertise i ventilations-, køle- og bygningsautomatik. Det er meget vigtigt, at dit ventilations-/køleanlæg kører optimalt, da der ellers kan opstå unødig slitage samt et alt for højt strømforbrug.

Det vurderes, at 70% af alle ventilationsanlæg i Danmark har mulighed for optimering gennem bl.a. udskiftning af ventilatormotorer, justering af driftstider samt niveau, som i mange tilfælde er tilbagebetalt på under 2-3 år gennem den opnåede besparelse i strømforbruget.

Filtrering af luften er også en væsentlig faktor, når vi skal optimere strømforbruget. Det er meget vigtigt, at den luft vi får ind via ventilationsanlægget er filtreret, da vi undgår bakterier, pollen og andre sundhedsskadelige elementer. Dog bliver mange filtre ofte sjældent og for sent skiftet, hvilket resulterer i en nedsat filtreringsprocent samt et strømforbrug, der ofte er mere end fordoblet ved tilstoppede filtre.

Vi tilbyder hos Idom El skræddersyede servicekontrakter til fornuftige priser.

Vil du gerne undgå disse problemstillinger, og sikre dit indeklima samt din pengepung de bedst mulige vilkår?

Så kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og dit ventilations-/køleanlæg.