Ventilation

Hos Idom El, er ventilation ikke bare luft.  

Vi bestræber os på at være førende i emner som indeklima og energivenlige løsninger, og kan levere ekspertise i ventilationsteknik, køleteknik og bygningsautomatik. Det er meget vigtigt, at dit ventilations-/køleanlæg kører optimalt, da der ellers kan opstå unødig slitage, samt et alt for højt strømforbrug.

Det vurderes at 70% af alle ventilationsanlæg i Danmark, har mulighed for optimering (Udskiftning af ventilatormotorer, justering af driftstider samt niveau), der i mange tilfælde er tilbagebetalt på under 2-3 år, med den opnåede besparelse i strømforbruget.

Filtrering af luften er også en stor faktor, når vi skal optimere strømforbruget.Det er meget vigtigt, at den luft vi får ind via ventilationsanlægget er filtreret, da vi undgår bakterier, pollen og andre sundhedsskadelige elementer. Dog bliver mange filtre skiftet for sjældent og for sent, og dette resulterer i en nedsat filtreringsprocent samt et strømforbrug, der ofte er set mere end fordobletved tilstoppede filtre.

Vi tilbyder hos Idom el, skræddersyede servicekontrakter til fornuftige priser.Så vil du gerne undgå disse problemstillinger, og sikre dit indeklima samt din pengepung de bedst mulige vilkår?

Kontakt os gerne, og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig og dit ventilations-/køleanlæg.

Ok