Vi gør os umage - det er jo trods alt dit nye hjem vi er med til at bygge

Ved et hvert nybyggeri, kræver det en dygtig elektriker. Hos Idom El, lægger vi stor vægt på dialog: Både før, under og efter opgaven. Det er derfor, at vore kunder anbefaler os til andre. Hos os, er der ingen ubehagelige efterregninger. Vi gør vores forarbejde ordentligt og grundigt. 

Det første der sker, er at vi tager et uforpligtende møde omkring dit byggeprojekt. Vi gennemgår arkitekttegningerne, og ud fra det, danner vi os et billede af opgaven. Vi ved, hvad der skal til, førend dine elinstallationer bliver lovlige - og - vi er lydhøre overfor dig og dine ønsker. Det er jo trods alt dit hus, vi er med til at bygge.

Når projektet går i gang, er du altid velkommen til at tage en snak med vores folk på byggepladsen. Har du spørgsmål, fortæller vi gerne. Og - skulle du have lyst til at udvide projektet med fx flere stikkontakter, får vi hurtigt lavet en beregning, så du har en ny pris at forholde dig til. Fleksibilitet og imødekommenhed, er to ting der kendetegner Idom El.

Når dit byggeri er færdig, vil vi sammen gennemgå alle dine elinstallationer. Det er vigtigt, at vi ved, at du som kunde er helt tilfreds. Inden vi forlader dit nye hjem, sætter vi et klistermærke med vores kontaktoplysninger på dit elskab. På den måde, kan du let komme i kontakt med os, skulle du i fremtiden få problemer. 

Den efterfølgende service, er mindst lige så vigtigt. Du skal aldrig være bange for at ringe efter professionel hjælp hos Idom El.

Ok