Nybyggeri

Vi gør os umage - det er jo trods alt dit nye hjem, vi er med til at bygge.

Ethvert nybyggeri kræver en dygtig elektriker.

Hos Idom El lægger vi stor vægt på en åben og konstruktiv dialog: Både før, under og efter opgaven. Det er derfor, at vore kunder anbefaler os til andre. Hos os, er der ingen ubehagelige efterregninger. Vi gør vores forarbejde ordentligt og grundigt. 

Det første, der sker er, at vi sammen har et uforpligtende møde omkring dit byggeprojekt. Her gennemgår vi arkitekttegningerne, hvorfra vi danner vi os et billede af opgaven. Vi ved, hvad der skal til for at dine el-installationer bliver lovlige. Derudover er vi lydhøre overfor dig og dine ønsker - det er jo trods alt dit hus, vi er med til at bygge.

Når projektet går i gang, er du altid velkommen til at tage en snak med vores folk på byggepladsen. Har du spørgsmål undervejs, hjælper vi gerne med at besvare disse - fleksibilitet og imødekommenhed er to ord, der er kendetegnende ved arbejde udført af Idom El personale.

Skulle du have lyst til at udvide projektet med eksempelvis flere stikkontakter, får vi hurtigt lavet en beregning, så du har en ny pris at forholde dig til.

Når dit byggeri er færdig, vil vi sammen gennemgå alle dine el-installationer. Det vigtigste for os er, at vi ved, at du som kunde er helt tilfreds. Inden vi forlader dit nye hjem, sætter vi et klistermærke med vores kontaktoplysninger på dit elskab. På den måde kan du let komme i kontakt med os, hvis du i fremtiden skulle opleve problemer eller blot har spørgsmål.

Hos os slutter samarbejdet ikke, når projektet er færdigt - vi lægger stor vægt på at opretholde en mindst ligeså god service efter projektet, som før og under projektet. Derfor skal du altid føle dig velkommen til at kontakte os for at få professionel hjælp.