Varmepumper

Vores teknikere står klar til levering, montering og installering af luft/luft varmepumper

Ønsker du at spare penge på varmeregningen, kan løsningen være levering af, samt montering og installering af en luft/luft varmepumpe. Det kunne f.eks. være til brug i sommerhuset, værkstedet eller i boligen.

Hos Idom El ser vi flere fordele ved at vælge en luft/luft varmepumpe som varmekilde, og anbefaler mærker som Mitsubishi Electric eller Panasonic. Det er 2 modeller, som har været på markedet i mange år. Teknologien er udviklet og tilpasset tidsmæssigt, så luft/luft varmepumperne i dag betragtes blandt de bedste og mest driftssikre.

Luft/luft Varmepumperne støjer minimalt, og giver et godt indeklima. Varmepumperne kan betjenes via en fjernbetjening eller en app fra en mobiltelefon eller fra en computer, dette kræver dog wifi eller internet i nærheden. Derved er der hele tiden overblik over de parametre, der er indtastet i styringen af luft/luft varmepumper. 

Tilbagebetalingstiden for levering, samt montering og installering af en luft/luft varmepumpe varierer alt efter model og størrelse, og vil typisk ligge på mellem 2 til 5 år.

Hos Idom El har vi positive og gode erfaringer med idriftsætning af luft/luft varmepumpe, så alt efter behov og ønsker, kan vi lave en installation netop tilpasset dig.  

ISO9001 certificering

Salg, projektering, installation og service af teknikopgaver indenfor:

El-installationer, varmepumper og køleanlæg, indbrudsalarmanlæg, adgangskontrolanlæg, tv-overvågning og termisk brandventilationsanlæg