Det er ikke kun et spørgsmål, om at sætte en smart stikkontakt op, det er også et spørgsmål om sikkerhed og faglig stolthed. 

Står du overfor en renovering af dit hjem eller virksomhed, er Idom El altid lige i nærheden. Uanset om der er tale om et lille projekt eller støre projekt, er vi altid klar til at give dig en uforpligtende pris på projektet. 

Vi gør vores forarbejde grundigt: Vi starter med et besøg hos dig, så vi sammen kan få en snak om opgavens omfang. Hos Idom El, springer vi aldrig over hvor gærdet er lavest. Vi går ind for hele løsninger - det synes vi, er mest fair for vores kunder. 

Uanset opgavens omfang, udfører vi altid vores arbejde med den største respekt for de eksisterende omgivelser. Selv ved fredede bygninger, er Idom El din foretrukne samarbejdspartner, når det gælder el-arbejde. Vi lægger vægt på både æstetik og sikkerhed. Med et stort udvalg af "nye antikke" stikkontakter, bevarer du bygningens stil og charme - helt uden at skulle gå på kompromis med tidens sikkerheds standarder. 

Ok