Alarm og overvågning

Med os på sidelinjen er du tilstede hele tiden

Uanset om der er tale om et privat hjem eller en industrivirksomhed, så er Idom El klar til at montere og servicere alarmsystemer samt TV Overvågning. Vi klarer alt lige fra opsætning til servicering og reparationer. Vores teknikere er alle fagligt stærke, og har gennem relevante efteruddannelser og kurser samt dialog med leverandører og producenter af tyverialarmer, altid den bedste løsning klar.

Idom El samarbejder med de bedste leverandører på markedet, når det gælder TV overvågning og alarmer. Du får derfor hos os et seriøst produkt af en seriøs tekniker, der forstår at give en seriøs service. 

Hos Idom El er du og dine ønsker vores topprioritet. Vi hjælper dig med at udvælge det produkt, der vil fungere bedst for dig. Vi går derfor højt op i, at du føler dig som en del af processen - uanset, hvor vi er i forløbet. På den måde skaber vi den bedste oplevelse for dig.

Vi kører altid ud, og vil i samarbejde med dig skabe en plan over det kommende arbejde, der skal udføres.

Hvorfor købe alarmer og TV overvågning?

Alarmer og TV overvågning har en stor præventiv virkning for mange - såvel i private hjem som hos erhvervsdrivende. Det skaber mulighed for genkendelse eller opdagelse af deres tilstedeværelse på stedet. Dette afholder de fleste fra at søge imod netop dit hjem eller virksomhed frem for personer uden.

Skulle uheldet alligevel være ude, er alarmer og overvågning din mulighed for at give noget helt konkret videre til myndighederne, som hurtigere vil kunne handle på situationen.

Godkendt Installation af Tyverialarmer

​Hos Idom El er vi godkendt af Forsikring & Pension (F&P) til at installere Alarmer og TV Overvågning samt Adgangskontrol til privat og erhverv.

Vi er godkendte til at udføre anlæg følgende i sikrings niveau 10-60:

ISO9001 certificering:2015

Salg, projektering, installation og service af teknikopgaver indenfor:

El-installationer, varmepumper og køleanlæg, indbrudsalarmanlæg, adgangskontrolanlæg, tv-overvågning og termisk brandventilationsanlæg